Skoči do osrednje vsebine
Prijava v aplikacijo

Ste pozabili geslo?

Registracija

Predlagam vladi
Predlog z odzivom pristojne institucije

Fitness na prostem

4618 OGLEDOV 3 KOMENTARJI

Moj predlog je ,da bi naredili fitness centre na prostem ,kot je primer v Kievu(Ukrajina).Razlog temu je ,da je fitness zelo drag.Z fitnessom na prostem varujemo elektriko,denar in zdravje.Podpiramo pa tudi mlajše ,da se ukvarjajo z športom.Naprave bi pa naredili iz odpadnih delov(stare gume,železo...).Takše fitness centre bi mogli narediti v večjih mestih, kot so Ljubljana,Maribor,Celje,Koper,Velenje...Delo ,bi pa izvajali prostovoljci.V prilogu je še nekaj slik iz Kieva in predlog kako, bi to naj zgledal.

13 glasov

1 glas

Če bo predlog prejel vsaj 11 glasov za in več glasov za kot proti, ga bomo poslali v obravnavo pristojnemu ministrstvu.

AVTOR H HAJRO97 2 predloga
STATUS PREDLOGA
  • PREDLOG POSLAN
  • ZADNJA SPREMEMBA
  • KONEC OBRAVNAVE
  • ODGOVOR

Odgovor


16. 10. 2014

Odziv Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport

Direktorat za šport Ministrstva za izobraževanje znanost in šport je v okvirju izvedbenega načrtu za udejanjenje strategij Nacionalnega programa športa v RS 2014-2023 predvidel tudi povečanje kakovosti in število javno dostopnih športnih površin v urbanem in naravnem okolju, kamor sodijo tudi ureditve fitnes centrov v naravi. Podobne ureditve fitnesa na prostem so izvedle že nekatere občine po Sloveniji. Na nivoju države pa je realizacija oz. sofinanciranje odvisno od razpoložljivih proračunskih sredstev.

Priloge:

Popravki predloga

Verzija predloga z dne, 19. 8. 2014 | 11:42:24

Fitness na prostem

Moj predlog je ,da bi naredili fitness centre na prostem ,kot je primer v Kievu(Ukrajina).Razlog temu je da je fitness zelo drag.Z fitnessom na prostem varujemo elektriko,denar in zdravje.Podpiramo pa tudi mlajše da se ukvarjajo z športom.Naprave bi pa naredili iz odpadnih delov(stare gume,železo...).Takše fitness centre bi mogli narediti v večjih mestih kot so Ljubljana,Maribor,Celje,Koper,Velenje...Delo bi pa izvajali prostovoljci.V prilogu je še nekaj slik iz Kieva in predlog kako bi to naj zgledal.

Komentarji